Antiek schilderij Jezus J. Frison 1890

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

299,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Antiek schilderij Jezus J. Frison 1890 van 78 bij 85 bij 4 cm. Het prachtige schilderij is geschilderd met olieverf op doek. Het toont Jezus Christus in vol ornaat. Hij wijst naar zijn Heilige Hart en toont de wonden van de kruisiging aan zijn handen. De hoeken van het tafereel zijn gedecoreerd met olieverf met goud. Dit geeft het werk een imponerende uitstraling. Door deze  prachtige hoeken lijkt het alsof we uit een rond venster naar Jezus kijken. Het werk is gesigneerd aan de achterzijde; J. Frison 1890. Het is in een prachtige gebruikte staat. Het heeft wat sporen van ouderdom in de lak en mogelijke plekken waar het bijgewerkt zou kunnen zijn. Het doek is wat bol gaan staan her en der. In de loop der jaren is het hout wat gaan werken, zie laatste foto’s. Hierdoor steekt een hoek iets meer uit dan de andere drie. Het is niet storend maar wel belangrijk genoeg om te vermelden. Wanneer het schilderij ophangt zie je het haast niet. De lijst is nog wel zeer solide en is uit dezelfde tijd. De haak aan de achterzijde is dolgedraaid en het gaatje is te groot. Het schilderij nog prima eraan hangen (het hangt nu ook aan de wand) maar voor de zekerheid moet er wat lijm bij. De afmetingen van het doek zijn 63.2 bij 70.7 cm. Verrijk uw interieur met dit fraaie grote schilderij uit 1890! Let op; Verzending is vanwege de grootte alleen mogelijk naar Nederland voor 13 euro. Bezorging in de gehele Benelux is mogelijk na overleg en bijbetaling. Speciale afhaalprijs 269 euro.

Extra informatie

Gewicht 3,9 kg
Afmetingen 78 × 85 × 4 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.