Antiek Delfts blauw bord uit 1800

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

69,00

Uitverkocht

Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Antiek Delfts blauw bord uit 1800 of eerder (schatting). Het aardewerk bord is opvallend dun, de rand is circa 3 mm dik. Het midden van het bord en de rand zijn prachtig versierd met florale decoratie. Op het bord zelf lijkt ook nog een kist of iets dergelijks te zijn afgebeeld aan de rechterkant. Wat ook opvalt is de hoogte van het bord. Deze is niet overal hetzelfde. Het laagste punt is circa 3 cm en het hoogste punt is circa 3.6 cm. Het wel heel erg fraaie bord is nog in vrij goede staat, puntgaaf. Wel zijn er in de rand talloze glazuurbeschadigingen ontstaan in de loop der eeuwen, zie foto’s. In het midden heeft het bord een afwijkend plekje dat is ontstaan tijdens het bakken. Het is vermoedelijk een Nederlands bord.

Extra informatie

Gewicht 0,447 kg
Afmetingen 26,2 × 25,8 × 3,6 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.

Andere suggesties…