Aardewerk theepot Patrick Maunoury

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

79,00

1 op voorraad

Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Aardewerk theepot Patrick Maunoury vervaardigd rond 1980. De indrukwekkende aardewerk theepot is in een zeer beperkte gemaakt bij Ceramique Contemporaine in Parijs. Het stuk is ontworpen door Patrick Maunoury. De theepot is in goede staat, puntgaaf en ongebruikt. Er zijn slechts lichte vlekjes, wat witte plekjes en een krasje of twee. Er miste een klein chipje achter het scharnier. Dit is net in ere hersteld. De blauwe kleur was moeilijk te evenaren,  zie foto’s. De theepot is een prachtig staaltje design, ik betwijfel of het de bedoeling is thee erin te doen. Indien hij wordt gebruikt dient het dekseltje altijd goed vast gehouden te worden. Wanneer het te hard op de pot klapt zou het kunnen breken. Het stuk zal meer tot zijn recht komen als kunstwerk in een vitrine(kast) of op een andere mooie plek.

Extra informatie

Gewicht 0,702 kg
Afmetingen 18,5 × 14 × 15,5 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.