Antiek stilleven Constant Grooten

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

229,00

1 op voorraad

Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Antiek stilleven Constant (Stan) Grooten vervaardigd in 1953. Afgebeeld is een tafereel met een gedeukte ketel gevuld met prachtige gele bloemen. De deksel van de ketel licht ernaast. In dit stuk is duidelijk de hand van een meester zichtbaar. Het werk is dan ook gemaakt door de befaamde Belgische kunstenaar Constant (Stan) Grooten. Deze man is van alle markten thuis. Hij is niet alleen een befaamd beeldhouwer (er staan diverse beelden van hem verspreid door België), ook het houtsnijden en de schilderkunst heeft hij tot zijn specialiteiten gemaakt. De kunstenaar gaf jarenlang les aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Het object is gesigneerd; C. Grooten 1.10. 53. Het is geschilderd met olieverf op een houten paneel. Het tijdloze werk is nog in vrij goede staat, zie foto’s.

Extra informatie

Gewicht 0,372 kg
Afmetingen 33,5 × 43,5 × 0,4 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.

Andere suggesties…