Antiek houten beeld Koning met wierook

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

99,00

Uitverkocht

Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Antiek houten beeld Koning of hogepriester Aäron met wierook vervaardigd rond 1900 in Italië. Het fraaie beeld is op schitterende wijze gesneden door de Siciliaanse meester beeldhouwer Nino Guardo. De details aan het beeld zijn werkelijk verbluffend. Afgebeeld is een man met kroon en wierook. Hij is gekleed in een lang gewaad en een mooie mantel. Het kan een van de drie koningen zijn die bij het kindje Jezus op bezoek gingen maar voor de hand liggender is de hogepriester Aäron (Oude Testament) met gebedsmantel. Het beeld is gezien de leeftijd nog in vrij goede staat, zie foto’s. Hier en daar is de lak wat vervaagd in de loop der jaren. Gesigneerd aan de achterzijde; Nino Guardo Sicilia. Het beeld kan ook aan de muur gehangen worden.

Extra informatie

Gewicht 0,732 kg
Afmetingen 10 × 7 × 46 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.

Andere suggesties…