Vincent van Gogh meets Pie Sijen

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

179,00

Uitverkocht

Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Pie Sijen meets Vincent van Gogh een weergaloos kunstwerk vervaardigd in de tweede helft van de vorige eeuw. Het heeft de vorm van een oor dat aan een mes geregen is. Dit moet haast wel iets met Vincent van Gogh zijn afgesneden oor te maken hebben. Het werk is ruw gegoten uit brons. Het is een gekarteld mes waarvan het heft een monogram in hoog reliëf bevat. Het patina is er op aangebracht. Het monogram (het teken naast de omgedraaide P) duidt erop dat het is gegoten bij de befaamde bronsgieterij Pie Sijen in Beek. Vele gerenommeerde kunstenaars lieten hun werken gieten in dit atelier. Ik heb geen tweede exemplaar kunnen vinden op internet, ik vermoed dus dat er maar een van gemaakt is (een unicum). Het is in ieder geval een schitterend en exclusief stuk dat je niet elke dag ziet.

Extra informatie

Gewicht 0,294 kg
Afmetingen 19,5 × 7 × 2 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.

Andere suggesties…