Groot antiek Jezusbeeld St jos

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

219,00

Uitverkocht

Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Groot antiek Jezusbeeld St jos van 86 cm vervaardigd in de eerste helft van de vorige eeuw. Het weinig voorkomende beeld is adembenemend mooi. Afgebeeld is Jezus Christus staand op een verhoging. Hij toont de wonden van de kruisiging en zijn Heilig Hart. De mantel van Jezus is prachtig gedecoreerd met patronen in ouderwetse kleuren. Ook de gelaatsuitdrukking valt op, deze is haast levensecht. De voet van het beeld is aan de voorzijde voorzien van de tekst; Allerheiligst Hart v. Jesus ontf. U. onzer. Deze tekst verwijst naar de Heilig Hart devotie. Aan de achterzijde is het beeld gemerkt St Jos V 13. Het is nog in vrij goede staat, puntgaaf. Er missen wel twee chipjes (kunnen indien gewenst voor u in ere worden hersteld) en er zijn wat afwijkende plekjes, zie foto’s. Er zijn ook nog twee zuilen apart verkrijgbaar, zie laatste foto’s. Een imponerende aardewerk zuil van circa 100 cm (199 euro) en een mooie houten zuil van 68.5 cm (49 euro).

Extra informatie

Gewicht 10,8 kg
Afmetingen 49 × 31 × 86 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.

Andere suggesties…