Imponerend beeld Heilige Maria en Jezus

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

69,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Imponerend beeld Heilige Maria en Jezus vervaardigd rond 1950 of iets later. Afgebeeld is de Heilige Maria staand op een verhoging. Ze draagt een grote kroon op haar hoofd. Met haar rechterarm houdt ze het kindje Jezus vast en in haar linkerhand heeft ze een peer. Het strak vormgegeven beeld is een lust voor het oog. Het wel heel erg fraaie beeld is gemaakt van polystone (een mengsel van gemalen steen en hars). De maker en herkomst zijn onbekend, het beeld is niet gemerkt of gesigneerd. Het is nog in goede staat, puntgaaf. Het beeld kan ook aan de wand gehangen worden, zie foto’s.

Extra informatie

Gewicht 10,1 kg
Afmetingen 15 × 11 × 60 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.