Jezusbeeld van 67 cm. (gips) gemaakt rond 1900

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie. Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3.

149,00

Uitverkocht

Beschrijving

Een imponerend Jezusbeeld in zeer goede staat. Het beeld is gemaakt van gips en de buitenzijde is bedekt met een polychrome verflaag. Het stelt Jezus voor.Hij staat op een console en laat de verwondingen van de kruisiging zien en toont zijn hart.
De Heilig-Hartdevotie begon door de berichten over de visioenen van Margaretha Maria Alacoque (1646-1690). Aan haar zou Jezus zijn bloedend hart hebben getoond. Volgens deze kloosterzuster uit het Franse Paray-le-Monial was zij door Jezus deelgenoot gemaakt van zijn verdriet vanwege het groot aantal mensen die zijn liefde afwezen. Dit beeld zou gegoten kunnen zijn bij de Gebroeders van Paridon in Amsterdam. Het is gemaakt rond 1900 of zelfs nog eerder                                                           Het Jezusbeeld wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verzonden.

 

Extra informatie

Gewicht 6 kg
Afmetingen 13 × 35 × 67 cm

U heeft het recht uw bestelling tot 14 werkdagen na ontvangst te retourneren. U betaalt dan wel zelf de verzendkosten.